natisni E-pošta

< nazaj

TEKOČE DOGAJANJE OD 1. DO 31. OKTOBRA 2011

VPIS NOVIH ČLANOV
IN PREDSTAVITEV DELOVANJA DRUŠTVA AJDA GORIŠKA

bo v sredo, 5. oktobra ob 17. uri,
v učilnici 8 na Biotehniški šoli Šempeter v Šempetru pri Gorici.
Vabimo vse, ki jih delo našega društva zanima in tiste, ki bi se nam radi pridružili.

 

DELAVNICA V LEVPI
V soboto, 8. oktobra bo ob 14. uri pri Veroniki v Levpi vkop preparatov. Prinesite posušeno cvetje regrata in kamilice. S seboj imejte delovno obleko in rokavice.

Če si kdo želi mnenja o svojih domačih kuhinjskih in kletnih dobrotah, naj jih prinese na delavnico in ponudi po opravljenem delu. Iz izkušenj je znano, da bodo pladnji hitro prazni.

Se vidimo v Levpi!

 

PREDAVANJE BIODINAMIKA IN PERMAKULTURA

bo v sredo, 12. oktobra 2011, ob 17. uri v učilnici št. 8 na Biotehniški šoli Šempeter. O tej zanimivi temi nam bo predavala Bojca Januš, ki bo poskušala odgovoriti tudi na vsa vprašanja, ki se nam bodo utrinjala ob njenem predavanju.

 

Izšel je prevod Steinerjevega Kmetijskega tečaja

V prevodu Mete Vrhunc je pri založbi Ajda Vrzdenec izšla knjiga Kmetijski tečaj Rudolfa Steinerja, ki je temeljno delo očeta biodinamike. Knjigo boste lahko po ceni 30 evrov naročili na srečanjih, predavanjih ali delavnicah Ajde Goriška v mesecu oktobru.

 

NAPOVED TEČAJA ZA ZAČETNIKE V NOVEMBRU

22. novembra letos se bo na Biotehniški šoli Šempeter začel 10-urni tečaj biodinamike za začetnike.
Če bi hoteli o biodinamični metodi izvedeti kaj več kot lahko preberete v dnevnem tisku, ali bi se morda želeli z biodinamičnim vrtnarjenjem, kmetovanjem ali čebelarjenjem ukvarjati tudi sami, se vpišite v naš tečaj, na katerem bo predavala Franka Ozbič, univ. dipl. inž. agr.
Vpisuje Savina Franko na tel. št. 031 881 250.