natisni E-pošta

< nazaj

TEKOČE DOGAJANJE OD 1. DO 30. APRILA 2012


V nedeljo pred sončnim vzhodom ne pozabite zajeti velikonočne studenčnice za b-d preparate.

 

13. APRIL

DELAVNICA IZDELAVE HOMEOPATSKIH ODGANJALCEV DIVJADI

V Ajdinem kotičku bomo ob 18. uri skupno pripravljali homeopatske preparate za zaščito pred divjadjo. Prinesite velikonočno vodo, čiste steklenice od piva, plutovinaste zamaške, samolepilne etikete za označitev preparata, alkoholne flomastre za pisanje po steklu in eno plastenko 1,5 litra (od radenske).

 

S klasičnimi izobraževalnimi predavanji smo do oktobra zaključili, zato termin, ki je bil v Ajdinih novicah napovedan za prvo sredo v aprilu, odpade.
Prav tako je s predavanji do jeseni zaključila Dobra misel. Potekale pa bodo njene delavnice, o katerih boste pravočasno obveščeni (SMS). Na prvi delavnici, za katero pa datum še ni znan, bodo udeleženci odkrivali skrivnosti izdelave zeliščnih mazil.
Aktivni pa ostanejo seveda tudi vsi petki v Ajdinem kotičku (razen 6. aprila!).

 

Obveščamo, da je Ajdin kotiček v Majdinem gaju tudi v aprilu odprt vsak petek, in sicer že po poletnem urniku od 18.. do 20. ure. V kotičku si najprej izmenjamo naše pridelke, ponavadi po vnaprej dogovorjenih naročilih, nato pa steče izmenjava mnenj na temo, ki je splošno zanimiva oz. trenutno aktualna in jo izberemo prisotni. Pridružite se nam kdaj.
Izjemoma bo Ajdin kotiček zaradi praznikov ta petek (6. aprila) zaprt.

 

!

DODATNO
škropljenje z gnojem iz roga (500)
za omilitev suše

Mesec

Datum

Znamenje / čas škropljenja

APRIL

14. april

KOZOROG / popoldne


Če se bo še nadaljevalo toplo in sušno obdobje, priporočamo v aprilu dodatno škropljenje z gnojem iz roga – kot je navedeno v zgornji razpredelnici. 10 minut pred zaključkom mešanja je potrebno dodati čaj iz koprive ali ščepec koprivnega preparata. Škropimo popoldan. Dan pred datumom škropljenja pokličite Olgo Železnik (041 200 502).


PROGRAM GNOJENJA
Z BIODINAMIČNIMI PREPARATI
v letu 2012
Gnojenje z gnojem iz roga (500) in preparatom po M.T.

Mesec

Datum

Znamenje / čas škropljenja

APRIL

25. april

BIK / popoldne


Dan pred datumom škropljenja pokličite Olgo Železnik (041 200 502).